Primavera


ЗАКЛЮЧНИЙ СЕМІНАР ПРОЕКТУ З РОЗРОБКИ КОНЦЕПЦІЇ УПРАВЛІННЯ ЗЕМЛЯМИ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ СУВОРОВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ЗАКЛЮЧНИЙ СЕМІНАР ПРОЕКТУ З РОЗРОБКИ КОНЦЕПЦІЇ  УПРАВЛІННЯ ЗЕМЛЯМИ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ СУВОРОВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

21 грудня у он-лайн форматі команда експертів МГО Прімавера провела заключний семінар зацікавлених сторін  для представлення результатів проекту з розробки Концепції управління землями комунальної власності на прикладі Суворовської територіальної  громади.

Основної метою проведеного заходу було презентація розробленого документу та обговорення процесу участі зацікавлених сторін у розробці Концепції та основних її положень, що стосуються адміністрування та управління землями територіальної громади, у тому числі з  використанням методів інтегрованого  управління водними та земельними ресурсами у складі проектів розвитку сільських територій.

Серед учасників семінару були керівники та експерти Фахового Діалогу із Земельних питань двостороннього проекту «Німецько-Українського Агро політичного Діалогу» (АПД), керівники та представники Суворовської територіальної громади, які були задіяні у розробці Концепції.

За програмою семінару експерти МГО  Прімавера  надали інформацію  щодо методології процесу розробки Концепції та формування її змісту за участю зацікавлених сторін у рамках попередніх робочих візитів експертів до громади та проведених он-лайн зустрічей, а також щодо інформаційного забезпечення управління землями громади та основних інструментів і методів управління землями громади - з посиланням на ключові питання, визначені територіальною громадою.

Учасники семінару провели плідну дискусію щодо отриманих результатів проекту та обговорили внесення необхідних коректив для підготовки остаточного варіанту тесту  Концепції. Також обговорювались можливості для подальшої співпраці.

<< Go back to the previous page