Primavera


КОНЦЕПЦІЯ УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНИМИ ЗЕМЕЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ: ЗАКЛЮЧНИЙ ЕТАП ПРОЕКТУ В СУВОРОВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

КОНЦЕПЦІЯ УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНИМИ ЗЕМЕЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ: ЗАКЛЮЧНИЙ ЕТАП ПРОЕКТУ В СУВОРОВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

1-3 листопада 2023 року  тривала друга робоча поїдка експертів МГО Прімавера до Суворовської територіальної громади Одеської області, яка була обрана Фаховим діалогом із земельних питань як пілотна громада.

 

Метою візиту було продовження спільної роботи з керівниками та фахівцями Суворовської територіальної громади та зацікавленими сторонами на місцевому рівні з розробки  Концепції управління комунальними земельними ресурсами громади.

Основними завданнями робочого візиту було презентація та обговорення проекту Концепції, підготовленого зацікавленими сторонами пілотної громади та експертами МГО Прімавера відповідно до узгодженого на попередніх зустрічах змісту.

Під час візиту відбувся семінар, учасники якого активно обговорили основні положення Концепції, дорожню карту та програму реалізації Концепції, визначили формат організації співфінансування та сформулювали рекомендації щодо вдосконалення законодавства для сталого  управління землями громади.

У результаті проведених  робочих  дискусій  до проекту Концепції додали розділи щодо  створення комунального підприємства з управління та використання землі,  проведення природоохоронних заходів та створення рекреаційних зон.

Також сформовано остаточний план завершення роботи з написання документу.

Більше інформації про проект за посиланнями:

19 жовтня 2023 - СУВОРОВСЬКА ТГ: ПРОДОВЖЕННЯ ПРОЕКТУ З РОЗРОБКИ КОНЦЕПЦІЇ УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНИМИМ ЗЕМЕЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ ГРОМАДИ

30 cерпня  2023 - РОБОЧИЙ ВІЗИТ З ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ У СУВОРОВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ У РАМКАХ ПРОЕКТУ THE GERMAN-UKRAINIAN AGRICULTURAL POLICY DIALOGUE (APD)

         

<< Go back to the previous page