Primavera


ДІЯЛЬНІСТЬ PRIMAVERA: HORIZON-WIDERA-2023-ACCESS-02-01: TWINNING BOTTOM-UP

ДІЯЛЬНІСТЬ PRIMAVERA: HORIZON-WIDERA-2023-ACCESS-02-01: TWINNING BOTTOM-UP

5 липня команда Прімавери взяла участь у запланованій зустрічі HORIZON-WIDERA Twinning Bottom-Up, яка проходила онлайн, оскільки ГО буде партнером започаткованого проекту. Основною метою майбутнього проекту є зміцнення дослідницького та інноваційного потенціалу ключових дослідницьких та освітніх установ в Україні з питань управління водними ресурсами для сприяння оновленню водного сектору України через створення мереж і співпрацю з відповідними провідними установами дослідження та розробки водних ресурсів у Європі. а також розробити профіль організацій та їх персоналу.

Дії Twinning будуть зосереджені конкретно на чотирьох основних потребах, визначених серед обраного дослідницького керівництва та адміністративного персоналу координаційного інституту та партнерів в Україні: відновлення прісноводних екосистем, включаючи відновлення природних ресурсів, і інтегроване управління водними ресурсами; трансформація сільського господарства на принципах Зеленої угоди; інженерно-технічні складові регулювання; вода для природи та управління ризиками повеней; хороше керівництво.

Членами майбутнього консорціуму проекту є Делфтський інститут водної освіти (IHE), Фінський екологічний інститут (SYKE), Університет Південної Данії (SDU), Інститут водних проблем і меліорації (IWPLR) і Національний університет водної та екологічної інженерії ( NUWEE).

Під час зустрічі обговорили обсяги робіт. Реалізація проекту буде організована за чотирма робочими пакетами: WP1 – управління проектом: WP2 – розбудова потенціалу: WP3 – створення спільного центру управління R&I; WP4 - формулювання та реалізація спільного дослідницького проекту.

Було домовлено, що щотижня будуть організовуватися робочі зустрічі для презентації досягнутого прогресу в підготовці проектних пропозицій та обговорення подальших необхідних кроків діяльності.

Кінцевий термін подання проектних пропозицій – 28 вересня 2023 року.


<< Go back to the previous page