Primavera


УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ МІЖВІДОМЧОГО КЕРІВНОГО КОМІТЕТУ НАЦІОНАЛЬНОГО ПОЛІТИЧНОГО ДІАЛОГУ З ПИТАНЬ ІНТЕГРОВАНОГО УПРАВЛІННЯ ВОДНИМИ РЕСУРСАМИ В УКРАЇНІ

УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ МІЖВІДОМЧОГО КЕРІВНОГО КОМІТЕТУ НАЦІОНАЛЬНОГО ПОЛІТИЧНОГО ДІАЛОГУ З ПИТАНЬ ІНТЕГРОВАНОГО УПРАВЛІННЯ ВОДНИМИ РЕСУРСАМИ В УКРАЇНІ

19-20 червня відбулось Засідання Міжвідомчого керівного комітету Національного політичного діалогу з питань інтегрованого управління водними ресурсами в Україні. Подія зібрала  багатьох експертів і практиків у сфері  управління водними ресурсами для обговорення потенціалу розвитку та співпраці.

Ольга Жовтоног,  директор МГО "Прімавера", за дорученням від Громадської Водної Ініціативи України прийняла участь у заході і представила доповідь на тему  «Запровадження водного врядування для формування політики відбудови та модернізації водної галузі». 

Ольга Жовтоног наголосила, що основною метою створення ГВІУ є сприяння  розвитку міжгалузевої  водної політики України для  адаптації та відбудови  водної галузі відповідно до нових викликів, що пов'язані з війною,  змінами клімату   та соціально-економічними трансформаціями. Також було зауважено, що  розробка міжгалузевої водної політики можлива лише у співпраці з урядом, міжнародними організаціями та проектами, іншими зацікавленими сторонами у форматі Національного Водного Діалогу на основі принципів водного врядування, а саме на принципах прозорості, участі, взаємодії, підзвітності, результативності та ефективності,  що відповідає інтересам та євроінтеграційному курсу України.

 


<< Go back to the previous page