Primavera


СУВОРОВСЬКА ТГ: ПРОДОВЖЕННЯ ПРОЕКТУ З РОЗРОБКИ КОНЦЕПЦІЇ УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНИМИМ ЗЕМЕЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ ГРОМАДИ

СУВОРОВСЬКА ТГ: ПРОДОВЖЕННЯ ПРОЕКТУ З РОЗРОБКИ КОНЦЕПЦІЇ УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНИМИМ ЗЕМЕЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ ГРОМАДИ

13 жовтня 2023 року відбувся онлайн-семінар робочої групи та представників зацікавлених сторін від Суворовської територіальної громади та експертів МГО Прімавера у рамках виконання  завдання Фахового Діалогу із Земельних питань двостороннього проекту Німецько-Українського Агрополітичного Діалогу «Розроблення концепції управління комунальними земельними ресурсами» на території, яка була обрана Фаховим діалогом із земельних питань як пілотна громада»

Метою проведення семінару було продовження  спільної  роботи з керівниками та фахівцями Суворовської територіальної громади та зацікавленими сторонами на місцевому рівні з розробки  Концепції управління комунальними земельними ресурсами Суворовської територіальної громади.

Від МГО Прімавера у семінарі взяли участь експерти Жовтоног Ольга, Дорош Йосип, Тарнопольський Андрій та Поліщук Віталій. Понад 15 представників Суворовської громади  було залучено до обговорення та дискусії.

Учасники семінару обговорили перший варіант основних розділів документу, надали свої зауваження  та погодили основні питання  з його доопрацювання. Під час зустрічі було проведено  інтерактивне обговорення  з метою розробки дорожньої карти та програми з впровадження  розробленої Концепції, а також визначення формату організації фінансування  заходів та залучення інвестицій. Учасники погодились, що для сталого управління земельними ресурсами громади необхідно сформувати рекомендації для удосконалення українського законодавства у цій сфері. За програмою проведеної зустрічі учасники сформували  план для подальшого завершення робіт по  написанню першої редакції Концепції управління земельними ресурсами на пілотній території проекту та її доопрацювання після проведеної зустрічі, а також після робочого візиту керівників робочої групи проекту до Німеччини.

    

<< Go back to the previous page