Primavera


ГРОМАДСЬКА ВОДНА ІНІЦІАТИВА: ДРУГА РОБОЧА ЗУСТРІЧ

ГРОМАДСЬКА ВОДНА ІНІЦІАТИВА: ДРУГА РОБОЧА ЗУСТРІЧ

 

14 червня 2024 року відбувалась друга робоча зустріч партнерів, які підтримали створення Громадської водної ініціативи (ГВІ), ініціаторами якоє є МГО «Прімавера», Інститут водних проблем і меліорації НААН та ГО «Women Water Partnership UA».

Проведенню робочої  зустрічі передувало погодження  остаточного варіанту тексту Декларації,  яка стала базою для об’єднання зусиль експертного громадського середовища та створення ГВІ для сприяння Уряду у формуванні та реалізації міжгалузевої водної політики України для відновлення та розвитку водного господарства. 

До підписання Декларації  долучилися 34 експерти водної галузі з 27 організацій, включаючи наукові та освітні установи, неурядові організації, бізнесові структури, органи місцевого самоврядування та  організації водокористувачів.

Учасники зустрічі обговорили подальший план дій у рамках діяльності Громадської водної ініціативи та заходи його імплементації на найближчу перспективу, зокрема представлення основних положень  ГВІ та напрямків її подальшої діяльності на Міжвідомчому керівному комітеті Національного політичного діалогу з питань інтегрованого управління водними ресурсами в Україні, який відбудеться  19-20 червня 2024 року.

<< Go back to the previous page