Primavera


ВЕБІНАР Вагенінгенського Університету та дослідницького центру (WUR) та НААН України

ВЕБІНАР Вагенінгенського Університету та дослідницького центру (WUR) та НААН України

Російське вторгнення та війна в Україні завдали шкоди великим сільським територіям, включаючи відповідні ланцюги постачання продовольства, сільське господарство, продовольчі центри, виробничі зони, системи водопостачання, а також екологію та довкілля. Український уряд планує етап післявоєнного відновлення та відбудови країни за підтримки західних партнерів.

Wageningen University and Research (WUR) відомий у всьому світі своїм досвідом у сфері управління земельними та водними ресурсами. Українська академія аграрних наук (НААН) звернулась до WUR з проханням підтримати та допомогти у відновленні земельного та водного сектору шляхом нарощування потенціалу та початку спільної співпраці. Як перший крок у цьому процесі  30 вересня в онлайн-форматі відбувся вебінар «UAAS-WUR з інтегрованого управління земельними та водними ресурсами в Україні».

Цілями вебінару були:

Знайомство.
Поточна ситуація в Україні.

Політика United 24 та інтеграція в ЄС.
Огляд потреб в технічній допомозі. Експертиза; потреби та пріоритети
Демонстрація знань та проектів WUR та UAAS, які є цікавими для обох сторін. 
Визначення пріоритетів та наступні кроки співпраці.

Понад 90 учасників від WUR та НААН, інших інститутів та установ взяли участь у заході. Серед учасників були представники Посольства Нідерландів в Україні, Інституту водних проблем і меліорації, Національного університету біоресурсів і природокористування, Національного університету водного господарства та природокористування, Інституту  агроекології і природокористування, Міністерства аграрної політики та продовольства, Державного агентства водних ресурсів та Державного агенств рибного господарства та меліорації.    

Programme

Presentation 1

Presentation 2


<< Go back to the previous page